ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
ovulációs mikroszkóp
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
Hány darabot vegyek?
 

Manapság széles választékban találunk terhességi teszteket a patikákban, drogériákban, de a szupermarketekben is. Többféle kiszerelés létezik a tesztcsíktól egészen a kis házi laboratóriumig. A termékek ára - 1 db-ra vonatkoztatva - szintúgy széles skálán mozog, 400 Ft-tól egészen 2000 Ft-ig.

A termék kiválasztásánál érdemes azt az általános érvényű megállapítást figyelembe venni: "egy teszt, nem teszt"! Vagyis egyaránt érdemes pozitív eredmény és negatív eredmény után is egy-két nappal később, akár többször is megismételni a tesztet. Mivel nem egyformán és szabályosan működik mindenkinek a szervezete, előfordulhat, hogy egy esetleges embrió 1-2 nappal később ágyazódik be a méhfalba, később kezdi meg a hCG-hormon termelését, és ezáltal később kaphat biztosabb eredményt a terhességi teszttel.

A fentiekből látható, hogy bármi legyen is a pillanatnyi cél, a többször elvégzett terhességi teszt, időben és megbízhatóságban egyértelműbb eredményt nyújt.

  • Az 5 darabos és 10 darabos Early Detection terhességi tesztcsík kiszereléseink azok számára készülnek, akik több teszt elvégzésével szeretnének megbízható eredményt kapni, és takarékossági megfontolások alapján akár több hónapra elegendő mennyiségben gondolkodnak.
    Azok számára, akik gyermeket szeretnének, de "az úton" problémákkal találkoznak, egyértelműen a 10 darabos kiszerelés a leggazdaságosabb megoldás.

  • Az Early Detection középsugaras terhességi teszt 1 darabos kiszerelésben kerül forgalomba, de természetesen bármennyi rendelhető. A középsugaras teszt használata a tesztcsíkhoz hasonlítva kényelmi előnyökkel jár. Használatakor nem kell a vizeletet edénybe felfogni, elegendő, ha vizeléskor a vizeletsugárba tartjuk a teszt nedvszívó részét. Az eredmény 3 perc múlva láthatóvá válik csakúgy, mint a tesztcsíkok esetében.

Attól sem kell tartani, hogy a fel nem használt terhességi tesztünk feleslegessé válik, hiszen száraz, naptól védett hűvös helyen tárolva 1 évig megőrzi szavatosságát. Biztonságát és eredményességét az Innovacon, Inc. amerikai cég laboratóriumában fejlesztették ki és tesztelték.

 
fogászat