ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
ovulációs mikroszkóp
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
Rólunk
 

A Gebauer Pharma Kft diagnosztikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

A természetes családtervezés és fogamzásgátlás iránt világszerte egyre nagyobb az érdeklődés. Egyre több házaspár, fiatal gondol arra, hogy a természetes dolgok, amelyeket fontosnak tart az étkezésben, egészsége védelmében, a környezet megóvásában, miért ne lennének ugyan olyan fontosak a szexuális élet terén is?

PG/53 Fertility Tester ovulációs mikroszkóp

Ez a felismerés indította útjára húsz évvel ezelőtt cégcsoportunk egyik új termékét, egy ovulációs mikroszkópot, mely minden tekintetben megfelel a természetes családtervezés és fogamzásgátlás követelményeinek. Az ovulációs mikroszkóp egy olyan önellenőrzésre szolgáló diagnosztikai eszköz, mely segítségével hölgyek otthon vagy bárhol, egyszerűen, gyorsan, akármikor és akárhányszor ellenőrizhetik fogamzásképes napjaikat. Nem kell semmit bevenni, nincs szúrás vagy egyéb beavatkozás, kizárt minden mellékhatás. Egy csepp nyál vagy méhnyakból vett cervix-váladék segítségével megfigyelhetik termékeny és terméketlen napjainkat. És csak egyszer kell megvásárolni, de akárhányszor használható.

Az ovulációs mikroszkóp sikere ösztönzött bennünket arra, hogy egyéb, a természetes családtervezést és fogamzásgátlást segítő, otthon használható diagnosztikai eszközöket kínáljunk vásárlóinknak.

Meggyőződésünk, hogy a természetes családtervezési módszereknek széles körben elérhetőnek kell lenniük mindazok számára, akik bármilyen indíttatás alapján meg kívánják ismerni, illetve használni kívánják azokat.

Early Detection terhességi gyorstesztekHatározott célunk, hogy kimagasló minőségű, megbízható, egyszerűen és korlátlan számú teszt végzésére használható ovulációs mikroszkópok előállításával és szállításával szolgáljuk vásárlóinkat.

Nem kevésbé fontos feladatunk a természetes családtervezést és fogamzásgátlást lehetővé tevő további eszközök fejlesztése, forgalmazása azon nők, illetve párok számára, akik életkoruktól függetlenül, vagy éppen ezért a szexualitás területén is a természetes megoldásokat keresik.

Oldalaink építése során kiemelt szempont volt számunkra, hogy látogatóink az átlagosnál bővebb és mélyrehatóbb ismereteket kaphassanak termékeinkről, olyan felhasználási szempontokat emeljünk ki számukra, melyek megkönnyítik a megalapozott döntést és az egyszerű, de teljes mértékben biztonságos vásárlást.

Hasznos időtöltést kívánunk oldalainkon! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

 
fogászat